Media

DSC_0130gouden kooi logo

Van de website van SBS6:  

In 2008 werden de bewoners van de Nederlandse SBS6 tv-programma ‘De Gouden Kooi’ gefotografeerd als Millionaires voor The Golden Cage jaarkalender. Deze shoot is deels gedaan door Joost de fotograaf van dutch eyes fotografie, een ambachtsman die meer dan 25 jaar doorgebracht met veel plezier en enthousiasme fotograferen. We spraken met hem en vroeg voor zijn werk en zijn ervaringen met de Millionaires.  Joost is een fotograaf bekend om zijn foto’s met chique, glamoureuze look. Niet alleen fotografeerde hij modellen, ook mensen die gewoon een leuke shoot willen en prachtige foto’s van zichzelf willen en contact maakten met de fotograaf. “Het belangrijkste voor mij is dat mensen op hun gemak voelen. Niet alleen is dit meer geschikt voor beide partijen, dan kun je het ook zien in de foto’s. Voor mij is elke fotoshoot is een feest!”, Aldus de fotograaf . Wat voor soort foto’s bedoelt hij daarmee? “Ik denk vooral glamour, mode en modellen foto’s, maar ik maak ook trouwreportages en evenementen. Naast huwelijksfotograaf, ben ik die dag chauffeur van mijn eigen bruiloft auto.  Voor een goede prijs bied ik het hele pakket en ik neem veel moeite in het persoonlijk contact tussen het paar en ikzelf, “zegt Joost ons. De opname voor de gouden kooi was een bijzondere ervaring voor Joost. Ik werd gevraagd om foto’s voor de kalender te nemen. Het was zo leuk om  te werken met de Millionaires. Later heb ik ook Claire gefotografeerd net voordat ze de Villa werd ingevoerd”, aldus Joost. De foto’s roepen heel wat positieve reacties op, iets om trots op te zijn. Mooie foto’s zijn niet alleen het werk van Joost zelf, samen met zijn vaste kappers en make-up artiesten, zorgt hij ervoor dat het model er altijd goed op staat. Als je voor een speciale gelegenheid of voor uw portfolio mooie foto’s  wilt maken, ook dan ben je aan het juiste adres. Mijn belangrijkste doel is de groep van beginnende modellen. Na de shoot krijgt het model de foto’s binnen twee weken thuis. Ik hou er echt van samen met het model kunst te maken en samen zaken te combineren en een goed concept maken, wat geschikt voor is voor dit specifieke model, qua stijl en uiterlijk “, zegt de fotograaf. Wil jij graag een aantal mooie foto’s van jezelf laten maken, al dan niet voor je portfolio, of de mooiste dag van je leven ? Ga dan naar dutcheyes photography!

 

Share and Enjoy:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • email
  • Google Bookmarks
  • RSS
  • Add to favorites
  • PDF

Featured Photos

Modelshoot Posted by author icon joost mei 27th, 2016 | Reacties uitgeschakeld voor Modelshoot
Noortje en Silke Posted by author icon joost feb 10th, 2016 | Reacties uitgeschakeld voor Noortje en Silke
Wintertour 7 februar... Posted by author icon joost feb 10th, 2016 | Reacties uitgeschakeld voor Wintertour 7 februari 2016, Elfstedentocht Top down!

Random Photos

Jazz at the Levine M... Posted by author icon joost mrt 3rd, 2012 | Reacties uitgeschakeld voor Jazz at the Levine Music School

Top Rated

Weddings Posted by author icon joost
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Menno Snel, new Exec... Posted by author icon joost
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Newt Ginggrich and h... Posted by author icon joost
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...